Bellen Google ondersteuning Telefoonnummer

Bel nu :- +44-1213185520

Wilt u leren hoe u de melding "GPS-signaal verloren" in Google Maps kunt oplossen?

Our generation has become so habituated to smartphones that we cannot imagine going even a day without it. Whether it is looking for a way to fix the television, watching reels during breaks, or navigating to a new place, we need it every day. That's why when it stops working, we panic.

Als jij een van die mensen bent die hun dag niet kan beginnen zonder naar willekeurige rollen te kijken, voelen we jou. Maar het grootste probleem ontstaat wanneer een willekeurige smartphone-applicatie ons een hulpeloos gevoel geeft. Of de reden nu een louter technische storing is of iets ernstigs, het is essentieel om het op te lossen met behulp van de technische ondersteuning van Google.

Of u nu een Android-gebruiker of een iOS-gebruiker bent, u moet regelmatig Google-apps gebruiken om elke taak uit te voeren. Een van de meest gebruikte Google-apps is Maps. Het helpt ons nieuwe plaatsen te verkennen en oude te lokaliseren met een enkele klik. Helaas werkt het soms niet goed. Gedurende deze tijd wordt aangeraden contact op te nemen met professionals van de klantenservice van Google voor hulp.

Een van de meest voorkomende problemen die gebruikers van Google Maps tegenkomen, is de melding "GPS-signaal verloren". Als u dit probleem de laatste tijd ook veel tegenkomt, is het tijd om er iets aan te doen. Ons technisch service team van Google heeft een eenvoudige truc bedacht om het probleem in één keer op te lossen!

Tijdens de navigatie houdt Maps locaties bij om aanwijzingen te geven. Als uw locatie echter niet op betrouwbare wijze kan worden bepaald, kunt u het bericht "GPS-signaal verloren" ontvangen. Maar als u dit bericht te vaak ontvangt, kan dit duiden op een fout, zoals een bijna lege batterij, of een storing in de telefoon of GPS-eenheid.

Controleer of de glitch specifiek is voor Google Maps

  • Probeer een GPS-status app van derden op uw apparaat te installeren.
  • Als het geen GPS-signaal kan ontvangen wanneer het volledig is opgeladen en bij een heldere hemel, moet het mogelijk worden gerepareerd.
  • Gebruik een GPS status applicatie in plaats van een andere navigatie-app, vooral op Android-apparaten, omdat een andere navigatie-app mogelijk niet-GPS locatiesignalen gebruikt.

Als deze truc niet werkt, kunt u ons bellen Google klantenservice nummer voor verdere hulp.

Controleer op andere oorzaken voor het verloren GPS-signaal

  • Als uw locatiemachtigingen zo zijn ingesteld dat Maps deze alleen onder specifieke omstandigheden detecteert, kan het op andere momenten "GPS-signaal verloren" melden.
  • Bepaalde soorten autoruitfolie die schittering verminderen, hebben een metalen basis die verhindert dat het GPS-signaal de smartphone in de auto bereikt.
  • Als de functie Batterijbesparing is ingeschakeld, wordt de GPS automatisch uitgeschakeld wanneer deze bijna leeg is.

Je moet deze twee trucs zorgvuldig volgen om van de hardnekkige GPS Lost Notification-fout af te komen. Als ze de storing niet kunnen oplossen, aarzel dan niet om contact op te nemen met het technische service team van Google via e-mail, telefoon of live chat ondersteuning.

Wij bieden u graag de nodige ondersteuning.

Bel onze bekroonde Ondersteuning team


Google telefoonnummer

+44-1213185520


Neem contact op